Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

Servicii Imobiliare Complete


 

Vânzarea sau cumpărarea unei proprietăți în Florida poate fi o adevărată provocare fără implicarea unui agent imobiliar. De aceea găsirea agentului imobiliar potrivit este sufletul tranzacției dumneavoastră.

Apelând la serviciile mele vă asigur că veți beneficia de confidențialitate, pricepere, implicare și promtitudine în tranzacția imobiliară, dar și dezvăluirea tuturor factorilor care pot afecta valoarea proprietății dumneavoastră şi a tuturor ofertelor primite în timp real. Voi acționa onest şi correct.

De-a lungul carierei mele voi acționa în spiritul Regulii de aur, ca şi principiu etic fundamental:“Fă pentru ceilalți ceea ce tu ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine”.

Mai mult decât atât, veți avea nevoie de un consultant care, în afara de a fii etic, corect, moral, onest şi prietenos, vă va putea informa asupra caracteristicilor pieței imobiliare din Florida, care să vă ofere servicii personalizate în funcție de nevoile, dorinţele, bugetul și obiectivele dumneavoastră unice și, cel mai important, un consultant cu servicii complete, eficient, persistent, productiv și de succes. Un agent imobiliar pe viață! 

 

Având o experiență de peste 6 ani în domeniu, posed abilitățile și cunoștințele, timpul și energia necesară pentru a vă oferii servicii de consultanță complete și excelente.

  • Veți beneficia de asistență pentru identificarea proprietății perfecte în Florida (un apartament, o vilă într-un complex rezidențial, un conac) în funcție de nevoile, dorinţele și obiectivele dumneavoastră indiferent dacă este a doua dumneavoastră locuinţă, o casă de vacanţă sau o investiţie imobiliară.
  • Mereu actualizată, baza de date MLS, vă va ajuta să vă găsiți proprietatea oriunde în statul Florida.
  • Vă voi prezenta cele mai bune proiecte imobiliare dezvoltate recent, indiferent de zona selectată de dumneavoastră în Florida.
  • Voi negocia cele mai bune prețuri şi cele mai bune condiții pentru tranzacția dumneavoastră.
  • Veți beneficia de asistență deplină dacă obținerea unui împrumut este o opțiune pentru dumneavoastră.
  • Vă voi pune în legătura cu alți prestatori de servicii, inspectori de proprietăți, societăți de asigurare, companii prestatoare de servicii de management, contabili, specialiști în finanțe şi taxe, avocați specializați în servicii de asistență imigrare, constructori.
  • Vă voi oferii servicii complete post vânzare – vă voi asista pentru deschiderea de conturi cu furnizori diverși (apă, canalizare, electricitate, internet, cablu, telefon, asociația de proprietari)
  • Veți beneficia de serviciile mele de design interior, în vederea mobilării proprietății dumneavoastră, indiferent dacă este a doua dumneavoastră locuinţă, o casă de vacanţă sau o investiţie imobiliară, pentru a corespunde cerințelor companiilor prestatoare de servicii de management pentru închirierea în regim hotelier. Proprietatea dumneavoastră va ieși în evidență!
  • Vă voi acorda asistența pentru a găsi cele mai bune companii prestatoare de servicii de management din zonă pentru a genera venituri în cel mai scurt timp posibil.
  • În cazul în care doriți să vindeţi proprietate din Florida, vă voi ajuta să tranzacționaţi proprietatea dumneavoastră la cel mai bun preț, conform analizei de piață și vânzărilor recente.

 

 

 

 

 

Un consultant imobiliar de elită nu intermediază proprietăți, ci se pune la dispoziția clientului său. Îmi doresc să fiu consultantul dumneavoastră pe viață!