+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Baza de date Multiple Listing Service (MLS) din Florida


Baza de date a serviciului Multiple Listing Service (MLS) din Florida, la care vă ofer access, este portalul dvs. către descoperirea proprietății de vis în Florida, care să se potrivească nevoilor, preferințelor și bugetului dumneavoastră. Cu acest instrument puternic, puteți căuta proprietăți în orașele dorite din Florida, cum ar fi Miami, Tampa, Clearwater, Orlando, Naples, Fort Lauderdale, Daytona Beach, Key West și multe altele.

Pentru a servi mai eficient clienții mei, am acces la bazele de date Stellar și Beaches MLS, oferind o gamă largă de acoperire a pieței imobiliare din Florida.

Căutarea este personalizabilă în funcție de tipul proprietății, inclusiv case unifamiliale, apartamente, proprietăți de închiriat, proprietăți comerciale sau terenuri virane. De asemenea, puteți rafina căutarea stabilind prețul minim și/sau maxim dorit, numărul de dormitoare și băi, suprafața utilă și alte caracteristici importante, cum ar fi accesul la apă sau existența unei piscine și a aerului condiționat.

Dacă întâlniți o proprietate care vă atrage atenția, nu ezitați să mă contactați pentru informații mai detaliate.

Stellar MLS – Baza de date a Floridei Centrale


Beaches MLS – Baza de date a Sudului Floridei


Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY