+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Despre noi 


Dezlănțuiți puterea serviciilor imobiliare profesionale din Florida împreună cu mine, un agent imobiliar dedicat și experimentat!

Sunt aici să vă ajut să evitați stresul și problemele asociate cu cumpărarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare în Florida și să vă ofer servicii de specialitate pe piața imobiliară.

Ca agent imobiliar și consilier de încredere, mă angajez să vă ofer cele mai bune sfaturi și servicii, cu un nivel ridicat de onestitate, fiabilitate și confidențialitate. Scopul meu este să vă câștig încrederea și să devin agentul dumneavoastră imobiliar în Florida.

Cu o înțelegere aprofundată a pieței imobiliare din Florida, împreună vom găsi proprietatea perfectă care să corespundă nevoilor, obiectivelor și bugetului dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți cumpărător sau vânzător, angajamentul meu este să acționez întotdeauna în interesul dumneavoastră.

Cu abilitățile mele de a vorbi fluent in limbile maghiară și română, am asistat cu succes mulți clienți internaționali și am primit feedback pozitiv pentru munca mea asiduă și dedicată. Citind mărturiile și recenziile clienților mei anteriori, veți vedea nivelul de servicii pe care îl ofer.

Educația continuă este un aspect vital al succesului meu ca agent imobiliar din Florida. Mă străduiesc să fiu întotdeauna la curent și să vă ofer cele mai recente sfaturi și servicii de specialitate pe piața imobiliară din Florida. Sunt foarte încântată să vă împărtășesc că am fost distinsă cu prestigiosul MILLION DOLLAR CLUB, BRONZE PRODUCER AWARD 2022 pentru performanța mea remarcabilă în vânzări pe piața imobiliară rezidențială din Florida. Acest premiu nu este doar o recunoaștere a performanței mele în vânzări, ci și o dovadă a angajamentului meu de a oferi servicii excepționale pentru clienți, integritate și profesionalism tuturor clienților mei. Vă asigur că voi continua să lucrez neobosită pentru a menține cele mai înalte standarde și pentru a vă depăși așteptările în orice mod posibil.

Tratând întotdeauna pe ceilalți așa cum mi-aș dori să fiu tratată, lucrez în conformitate cu Regula de Aur. Cu angajamentul meu pentru excelență, puteți avea încredere că tranzacțiile imobiliare din Florida vor fi lipsite de neplăceri, fără stres și incununate de succes.

Nu mai așteptați, contactați-mă astăzi pentru a începe călătoria dumneavoastră imobiliară din Florida cu încredere! Cu mine alături, veți găsi proprietatea perfectă sau veți vinde proprietatea în cel mai eficient și profitabil mod posibil.

Fotografii personale


În cadrul galeriei mele de agent imobiliar, prezint cu mândrie fotografiile personale capturate în zile importante, precum încheierea tranzacțiilor de cumpărare și/sau vânzare. Aceste momente reprezintă o sursă reală de bucurie pentru mine, deoarece nimic nu se compară cu satisfacția de a finaliza cu succes o tranzacție imobiliară în Florida și de a crea relații durabile cu clienții în urma acestor reușite. Satisfacția și fericirea clienților mei sunt mereu în centrul atenției mele, și sunt recunoscătoare că am avut oportunitatea de a servi ca agent imobiliar de încredere în Florida.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sunt un Realtor®


Diferența dintre un agent imobiliar și un Realtor®

În lumea imobiliară, termenii "agent imobiliar" și "Realtor®" sunt adesea utilizați în mod interschimbabil, ceea ce poate crea confuzie în rândul cumpărătorilor și vânzătorilor. Cu toate acestea, există diferențe semnificative între aceste două titluri, iar înțelegerea lor este importantă. Un agent imobiliar este o persoană licențiată pentru a ajuta oamenii să cumpere și să vândă proprietăți rezidențiale. Pe de altă parte, un Realtor® este un agent imobiliar care este membru activ al Asociației Naționale a Realtorilor (NAR), cea mai mare asociație de comerț din Statele Unite.

Image

A fi un Realtor® înseamnă mai mult decât a avea o licență depractică în domeniul imobiliar. Aceasta semnifică angajamentul de a respecta un Cod de Etică strict stabilit de Asociația Națională a Realtorilor. Această distincție diferențiază Realtorii® și oferă consumatorilor siguranța că lucrează cu profesioniști supuși unor standarde superioare și care s-au angajat să respecte anumite norme profesionale.

Codul de Etică, bazat pe principiile "Regulii de Aur", cuprinde 17 articole care acoperă diverse aspecte ale standardelor profesionale de practică. Aceste articole sunt completate de 71 de Standarde de Practică și 131 de interpretări de cazuri explicative, asigurând un cadru cuprinzător pentru comportamentul etic în tranzacțiile imobiliare.

Primele nouă articole ale Codului de Etică se referă la datoria unui Realtor® față de clienții săi. Realtorii® sunt obligați să promoveze interesele clienților lor înaintea propriilor interese și să desfășoare toate tranzacțiile cu onestitate și integritate. Aceștia trebuie să furnizeze informații precise despre proprietate și tranzacție, evitând exagerările, prezentarea de informații false sau omisiuni. Cooperarea cu alți brokeri este, de asemenea, esențială atunci când aceasta servește cel mai bine intereselor clientului.

Articolele 10 până la 14 evidențiază datoria unui Realtor® față de public. Realtorii® trebuie să se abțină de la discriminarea oricărei persoane pe baza rasei, culorii pielii, religiei, sexului, handicapului, stării civile, originii naționale, orientării sexuale sau identității de gen. Aceștia sunt așteptați să își mențină competența în domeniul lor și să nu ofere servicii pentru care nu sunt calificați. Practicile publicitare și de marketing trebuie să fie întotdeauna veridice și corecte.

În cele din urmă, articolele 15 până la 17 stabilesc datoria unui Realtor® față de alți Realtori®. Realtorii® nu trebuie să facă afirmații false sau înșelătoare despre alți profesioniști imobiliari și nu trebuie să se implice în relațiile contractuale ale altor Realtori®. În cazul disputelor, se recomandă rezolvarea acestora prin arbitraj, nu prin litigii, pentru a promova o soluționare mai prietenoasă.

Codul de Etică impune norme de conduită superioare Realtorilor® în comparație cu agenții imobiliari non-membri. Respectând acest Cod de Etică, Realtorii® demonstrează competență profesională, integritate și protecția intereselor clienților lor. Consumatorii pot fi încrezători că lucrează cu agenți care au trecut printr-un proces de selecție riguros și au jurat să respecte aceste standarde etice.

Așadar, data viitoare când cumpărați sau vindeți o proprietate în Florida, țineți cont de diferența dintre un agent imobiliar și un Realtor®. Alegeți un profesionist care nu numai că are licența necesară, ci este și membru al Asociației Naționale a Realtorilor, cineva care a jurat să respecte Codul de Etică și să ofere cea mai înaltă calitate de servicii și integritate în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare.

Acreditări, certificări, distincții


În ultimii 6 ani, am obținut aceste certificate, distincții și aprecieri, pe care le consider ca o dovadă a angajamentului meu. Învățarea continuă este esențială pentru a dezvolta abilitățile mele de agent imobiliar și pentru a asigura servicii excelente și excepționale pentru clienții mei.

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY