+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Fort Lauderdale, Veneţia Americii


Frecvent prescurtat Ft. Lauderdale, această populară destinație de pe costa Atlanticului, se află la 30 de minute, spre nord de Miami și include 11 km de plaje extraordinare, cu nisip fin și alb, dar mai ales cu ape cristaline. Orașul este cunoscut drept Veneția Americii pentru cele peste 321 de km de căi navigabile, incluzând și căile intercostale și numeroasele canale. Evident, una dintre cele mai populare activități este yachtingul, indiferent că vorbim de turiști sau de rezidenți. Fort Lauderdale este vizitat de 14 milioane de turiști anual și este locația preferată a  „păsărilor migratoare”, termen asociat cu persoanele care doresc să evite zăpada şi temperaturile scăzute din nordul Statelor Unite şi migrează către Florida unde își petrec iarna şi primăvara.

Una dintre cele mai spectaculoase promenade din lume, aflată de-a lungul coastei Atlanticului, „The Strip”, cunoscută și sub numele de Ruta A1A, este populată de restaurante, baruri, magazine de suveniruri și hoteluri de lux.

Orașul cunoaște o creștere a pieței imobiliare, cu oferte care pot satisface orice iubitor a stilului de viață din Fort Lauderdale. Adevărate colțuri de rai pentru proprietarii de iaht sunt proprietățile pe malul apei, pe canelele navigabile cu acces direct la Oceanul Atlantic. Aceeași atenție la detaliile unui stil de viață de lux o regăsim în oricare dintre dezvoltările imobiliare din oraș. În turnurile rezidenţiale de pe malul Oceanului Atlantic cu amenajări şi facilităţi de lux, apartamente cu balcoane private şi cu vedere la ocean, priveliştea răsăritului sau a apusului de soare vă va taie răsuflarea.

Lucruri interesante de ştiut şi de vizitat în orașul Ft. Lauderdale, Veneția Americii:

 • Las Olas Boulevard, zonă renumită pentru aranjamentul arhitectural unic, autentic și eclectic, dar și pentru cumpărături și restaurante, extrem de populară printre vizitatori.
 • Port Everglades al doilea port de croazieră ca activitate din Florida, cu 9 linii de croazieră și 34 nave de croazieră.
 • Mii de studenți vizitează Ft. Lauderdale căutând evadarea în perioada vacanțelor de primavară.
 • Regiunea este foarte bine conectată cu Bahamas, atât aerian cât și pe apă (doar 160 km).
 • Riverwalk Arts and Entertainment District din centrul orașului Fort Lauderdale oferă concerte de clasă mondială pe tot parcursul anului, precum şi galerii, magazine și restaurante fine elegante.
 • Bonnet House Museum and Gardens oferă un mix interesant de artă, arhitectură, istorie și ecologie.
 • Hugh Taylor Birch State Park este un paradis pentru iubitorii de natură, oferă piste pentru biciclete, trasee pentru plimbare, lagune cu canoe, locuri de joacă pentru copii și posibilităţi de pescuit.
 • Antique Car Museum prezintă cea mai mare colecţie din lume de automobile Packard dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial.
 • Stranahan House Museum este cea mai veche casă în judeţul Broward, construită în 1901.
 • Flamingo Gardens vă oferă 24 hectare de paradis tropical.
 • Swap Shop este un complex de 16722 m2 cu aer condiționat pentru cumpărături și divertisment, care include, de asemenea, o piață de vechituri și un drive-in cinema cu 14 ecrane.
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY