+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Naples, capitala golfului


Orașul Naples este o enclavă rezidențială elegantă și modernă, cu o piața imobiliară prosperă. Complexuri rezidenţiale cu terenuri de golf integrate sunt numeroase şi foarte căutate pentru practicarea acestui sport elegant şi relaxant. Naples este un oraș relativ tânăr dar cu o economie înfloritoare, bazată în principal pe turism și investiții imobiliare. Aflăndu-se în proximitatea Parcului Natural Everglades, Naples este și destinația celor îndragostiți de natură. Având magazine de lux, restaurante excepţionale, o zonă istorică și mai ales 16 km de plajă cu o multitudine de vegetație tropicală, plimbări cu barca, pescuit, terenuri de golf și locuri pentru distracție în timpul nopții, Naples oferă de toate pentru toți! Există posibilități multiple de cazare, de la hoteluri de lux până la campinguri. Comunitățile învecinate, Marco Island și Everglades City întregesc zona metropolitană. 

Atracţii şi lucruri interesante de știut despre Naples, Capitala Golfului: 

 • Numit și Capitala Golfului, Naples este orașul magnet pentru jucătorii de golf, găzduind peste 80 terenuri de golf, fiind oraşul cu cele mai multe terenuri de golf pe cap de locuitori din SUA.
 • Există peste 100 de galerii de artă.
 • Fifth Avenue South este strada principală a orașului și este împânzită de restaurante, magazine de lux, galerii de artă și boutiquri de toate felurile.
 • Pelican Bay este zona cu proprietăţi imobiliare de lux și magazine elegante.
 • Marco Island, situată doar la 25 km sud de oraşul Naples, este cotată ca fiind #1 în SUA pentru iubitorii de pescuit, natură, caiac, canoe şi căutători de scoici.
 • Miromar Outlets la nord de Bonita Springs, oferă peste 140 de magazine de modă de branduri renumite.
 • Grădina zoologică din Naples este singura din sud-estul SUA care găzduiește specia rară din Madagascar, mamiferul carnivor fosa.
 • În Everglades City, cunoscut drept Capitala Crabilor din lume, în fiecare an are loc un festival gastronomic, numit Seafood Festival, unde iubitorii de fructe de mare din toată lumea vin să se bucure de acest eveniment.
 • Naples Botanical Center găzduieşte cea mai mare seră de expoziţie de plumeria în țară și, probabil, din lume! (Plumeria: plantă exotică care vă va impresiona prin combinaţia culorilor vii şi cu parfumul pe care îl emană) 
 • Oficiul poștal din Ochopee situată de-a lungul Tamiami Trail în Everglades, este cel mai mic oficiu poștal din Statele Unite ale Americii.
 • Cursele Swamp Buggy Races sunt organizate de trei ori pe an şi este cea mai mare şi cea mai veche paradă din Naples.

Vizitați Naples, Capitala Golfului! 

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY