+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Construcții recente, proiecte actuale


Image

Sycamore Orlando Resort

Image
Sycamore Orlando Resort, cel mai nou complex de tip condo-hotel din Orlando, va ocupa o suprafaţă de 4 hectare şi constă în 6 turnuri, fiecare având 7 etaje. Pe fiecare etaj vor fi disponibile între 8 și 10 unități de tip condo-hotel, rezultând un total de 380 apartamente cu 1, 2 și 3 dormitoare, complet mobilate şi decorate conform celor mai înalte standarde de lux, un echilibrul perfect între rafinament și confort. Sycamore Club va ocupa un spaţiu de 2300 m2, distribuiți pe 3 etaje, incluzând numeroase facilităţi, dotări şi servicii. Venit garantat de 10% calculat la preț de achiziție pentru 1 an după încheierea tranzacției!

Grove Resort & Spa Orlando - Hotel Condo

Image
Situat pe malul lacului Austin și la doar 5 minute de principalele porți ale Parcului Disney World, The Grove Resort & Spa, cea mai nouă destinație de vacanță din Orlando, oferă 878 de apartamente de lux complet mobilate și echipate. Este locul perfect pentru a vă achiziționa o a doua casă sau o proprietate de investiții!
Image
Image

Miami - proiecte imobiliare, construcţii noi

Image
Cel mai mare, cel mai rapid în dezvoltare și cel mai influent district central de afaceri din Florida, Miami, este un lider în domeniile financiar, comercial, cultural, media, de divertisment, artistic și comerț internațional. Piața imobiliară din Miami înfloritoare oferă oportunități excelente nu numai pentru investitorii imobiliari și celebrități, ci și pentru oricine îi place stilul de viață unic de Miami.

Sunny Isles Beach - proiecte imobiliare, construcţii noi

Image
Sunny Isles Beach, situată de-a lungul faimosului bulevard Collins Avenue, cunoscută și sub numele de "Riviera Floridei", este o adevărată mozaică internațională, un oraș de clasă mondială care atrage turiști, cumpărători și investitori imobiliari din întreaga lume. Acest oraș pe malil Oceanului Atlantic, oferă unele dintre cele mai luxoase și extravagante apartamente de pe coasta de sud a Floridei, oferind priveliști uimitoare spre ocean, kilometrii de nisip alb, parcuri publice imaculate și o mulțime de opțiuni de divertisment.
Image
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY