+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Listările, anunțurile mele actuale


Paradise Palms, Kissimmee, Florida 34747 - În calitate de agent imobiliar al vânzătorului

Image
Bine ați venit în această locuință urbană cu vedere la lac, fără vecini în spatele casei, care oferă intimitate și este situată convenabil la o mică distanță de club. Se află în comunitatea de lux Paradise Palms, la o distanță scurtă de Disney World, restaurante și zone comerciale, ideală pentru închiriere pe termen scurt sau lung, dar poate fi utilizată și ca reședință primară. Proprietatea este formată din 4 dormitoare și 3 băi, complet mobilată și utilată, cu o terasă acoperită și o piscină privată încălzită și ecranată.
Image
Image

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3541, Winter Garden, Florida 34787 - În calitate de agent imobiliar al vânzătorului

Image
Bucură-te de acest aparament de lux situat la etajul 5, complet mobilat și echipat, confortabil și spațios, cu 3 dormitoare, 2 băi și balcon închis, având o suprafață locuibilă de 136 metrii pătrați, situat la doar câteva minute distanță de Walt Disney World, într-una dintre cele mai importante destinații de vacanță din lume - Grove Resort & Water Park Orlando. Produceți venituri din închirierea proprietății!
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY