+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Sunny Isles Beach - Proiecte imobiliare, construcţii noi


Sunny Isles Beach, un adevărat pol internațional pentru iubitorii de climat tropical, este o destinație elegantă și luxoasă situată între apele intercostale la vest și Oceanul Atlantic la est. Climatul perfect pe toată perioada anului, plajele publice și private, renumitele restaurante, dar și cluburile de noapte, teatrele și destinațiile culturale ale zonei atrag nenumărați turiști și investitori imobiliari din toate țările. 

Informațiile prezentate mai jos vă vor oferi o imagine despre cele mai populare proiecte în curs de dezvoltare în stațiunea Sunny Isles Beach. Proiectele imobiliare în curs de dezvoltare din Florida sunt mult prea numeroase pentru a fi listate! Pentru detalii suplimentare, actualizări ale bazei de date, planuri și prețuri curente vă rog să nu ezitați să mă contactați. Vom putea discuta despre intențiile, așteptăriile dumneavoastră și vom explora împreună oferta imobiliară din Florida în scopul identificării celei mai bune variante! Prețurile și caracteristicile se pot schimba fără notificare prealabilă. Toate materialele grafice și informațiile folosite pentru prezentare aparțin dezvoltatorului de drept și au caracter orientativ.

Turnberry Ocean Club - 18501 Collins Avenue


Proiectat de arhitectul de renume internaţional Carlos Zapata, Turnberry Ocean Club va fi un spectaculos turn de sticlă cu 54 de etaje şi vedere la ocean, care adăposteşte doar 154 de unităţi de locuit dotate cu lift care asigură accesul direct. Pe fiecare dintre cele 48 de etaje rezidenţiale sunt cel mult 4 apartamente, toate având vedere directă spre răsărit, apus, ocean şi golf.

Proiectul prezintă spaţii comune cu o suprafaţă depăşind 70.000 sf. dedicate unor facilităţi fără egal care includ: un impresionant hol de primire extins pe 3 nivele şi adăpostind numeroase fântâni cu jocuri de apă, o piscină infinity la nivelul mării şi un Sky Club privat pe trei etaje situat la 333 de picioare deasupra nivelului mării. Sky Club-ul localizat la etajele 30, 31 si 32 vor include 2 piscine, la răsărit şi la apus, 2 spa-uri cu hidroterapie, o terasă deschisă, centre de fitness în aer liber şi de interior, cu studiouri de yoga şi Pilates, un spa cu vedere la golf care adăposteşte un salon de coafură şi manichiură, un generos spaţiu de luat masă cu locuri la interior şi la exterior şi chiar o zonă de promenadă pentru câini.

Ca un avantaj adiţional, rezidenţii Turnberry Ocean Club vor avea acces la luxosul Turnberry Isle Resort & Country Club localizat la mai puţin de 1 milă de turnul rezidenţial. Facilităţile acestei zone constă în 2 terenuri competiţionale de golf cu 18 găuri, proiectate de Raymond Floyd, terenuri de tenis de competiţie, zonă de activităţi portuare şi restaurante gourmet.

Locuinţele din Turnberry Ocean Club au o dispoziţie deschisă cu vedere directă spre ocean şi golf. Planurile desfaşurate au o suprafaţă locuibilă interioară începând cu 2.900 sf./269,4 m2 la care se adaugă un spaţiu exterior de 650 sf./60,4 m2 (balcoane spre răsărit şi spre apus). Acest spaţiu include 3 dormitoare, 4,5 băi şi un studio – toate pentru un preţ de $4,15 milioane. Toate unităţile sunt dotate cu bucătărie de vară dotată cu barbeque grill pe terasele cu vedere la ocean.

Apartamentele cu 4, 5 si 6 dormitoare şi o suprafaţă cuprinsă între 3.625 sf/ 336,8 m2 şi 10.645 sf./988,9 m2, au un preţ ce variază între $4,24 milioane şi $35 milioane pentru penthouse. Planurile desfaşurate, inventarul şi preţurile sunt disponibile la cerere.

Muse Residences - 17141 Collins Avenue


Inegalabilul turn zgârie-nori Muse Residences, situat pe ţărmul Oceanului Atlantic oferă doar 68 de apartamente cu o panoramică unică. Apartamentele sunt complet dotate și finisate, având amprenta echipei de designeri Antrobus și Ramirez. Muse Residences este o oază de lux, confort și servicii de înaltă calitate, având ca scop principal crearea unui nou stil de viață, exclusivist, plin de confort și eleganță pentru cei care îl vor considera acasă.

Facilităţi şi amenajări de clasă mondială, proiectul va oferi printre altele un club și o plajă privată, un elegant club de fitness dotată cu aparatură de ultima generaţie, servicii de administrare personalizate, o piscină cu vedere spre ocean, parcare cu valet. Veți putea alege între apartamente cu două, trei sau patru dormitoare, 2-6 băi și cu suprafețe utile cuprinse între 337,7 mp – 567,2 mp. Prețurile pornesc de la $4.5 milioane până la $7.58 milioane.

Planurile, apartamentele disponibile şi prețurile de vânzare curente pot fi obținute la cerere.

Jade Signature - 16901 Collins Avenue


Excepționalul bloc turn Jade Signature, având 57 de etaje, cu priveliști hipnotizante atât către ocean cât și către oraș, se află amplasat în mijlocul stațiunii Sunny Isles Beach, la sud de proiectele deja renumite Jade Beach și Jade Ocean. Astfel, între cele 192 de reședințe de lux, vom regăsi apartamente cu 1 dormitor până la 5 dormitoare, cu suprafațe între 130 mp și 464.5 mp. Pornind de la detalii și finisajele de lux și finalizând cu priveliștea de neuitat către ocean, proiectul aduce, atât în interior, cât și prin serviciile oferite ocupanților, ultimele tendințe din domeniu.

În fiecare detaliu veți găsi spiritul de inovație, creativitate și frumusețe. 

La sosire veţi fi întâmpinat de grădini luxuriante atent desenate de peisagişti, iar parterul este conectat insesizabil cu piscina, pontonul, grădina, plajele şi oceanul, ca şi terasele umbrite minunat sculptate, care argumentează dramatic aria fiecărei rezidenţe făcând din spaţiile interioare şi exterioare o realitate cu adevărat excepţională.

Inegalabila experienţă oferită de Jade Signature este extinsă prin cele trei nivele dedicate integral facilităţilor şi cele 53 de etaje elegant desenate cu reşedinţe deschise ce oferă privelişti ce îţi taie respiraţia, atât spre est cu vedere la ocean cât şi spre vest, orientate spre oraş si golf.

Preţurile variază între $1,8 si $26 milioane. Planurile desfăşurate, inventarul şi preţurile sunt disponibile la cerere.

Porsche Design Tower - 18555 Collins Avenue


Luxul așa cum nu l-ați mai întâlnit vreodată! Încă în construcție, blocul turn - Porche Design Tower- este prima investiție făcută în SUA a cunoscutului producător de mașini și implementează sistemul de parcare complet automat, echipat cu un sistem de ridicare care permite parcarea mașinilor chiar lângă apartamentul dumneavoastră. Cel puțin 22 de miliardari au achiziționat deja reședințe în blocul cilindric de 57 de etaje, cu 132 de apartamente, a căror suprafață variază între 353 mp şi 831.1 mp și, desigur, 284 locuri de parcare (94% fiind deja vândut). Prețurile variază între $6.2 milioane și $32,5 milioane pentru rezidenţa penthouse distribuit pe 4 etaje, cu suprafața de 1,571.4 mp. Planurile, apartamentele disponibile şi preturile de vânzare curente pot fi obținute la cerere.

Ritz Carlton Sunny Isles Beach - 15701 Collins Avenue


Acest luxos zgârie-nori adăposteşte 212 reşidenţe cu 2 până la 4 dormitoare cu suprafaţe între 1.620 sf. (150,5 m2) şi 3.600 sf. (334,4 m2). Coproprietatea este sinonimă cu excelenţă de neegalat, servicii impecabile şi eleganţă fără rival.

Mândrindu-se cu vedere spre ocean şi oras, locuinţele beneficiază de spaţii deschise generoase, piscină pe acoperiş cu cabine spaţioase, servicii de concierge şi unele unităţi sunt dotate cu terase supradimensionate cu piscine private. Planurile desfaşurate, inventarul şi preţurile sunt disponibile la cerere.

  • Tavanele au o deschidere de 10’, şi se înalţă la peste 15’ în penthouse
  • Fiecare rezidenţă beneficiază de hol cu lift propriu
  • Bucătăriile sunt dotate cu mobilier Italian de designer, blaturi de piatră, aparatură electrocasnică de producţie europeană, frigider de vin, maşina de cappuccino, pentru a enumera numai o parte dintre facilităţi
  • Locuinţele sunt echipate cu tehnologie smart home
  • Apartamentele dispun de acces la internet de mare viteză prin cablu si WiFi

Prive - 5000 Island Estates Blvd.


Ultima insulă privată din sudul Floridei! Complexul Prive, situat pe o suprafață de 32,000 mp, cât totalizează insula din mijlocul apelor intercostale, este aproape de oraşul Aventura și poate fi ușor accesibilă prin insulele Williams și Estates.

Din acest loc, inegalabil, rezidenții se pot bucura de accesul imediat la apele înconjurătoare, dar și de Aventura Mall, Stațiunea Turnberry cu multiplele restaurante și centre comerciale.
Stilul de viață unic al ocupanților celor două turnuri cu 160 de reşedinţe, dispuse pe 16 etaje, este de invidiat, aceștia putându-se bucura în voie de o gamă remarcabilă de facilități dezvoltate pentru sănătate, sport, recreere, distracție și socializare, gândite să deservească așteptările tuturor, indiferent de vârstă. Este ușor să va imaginați o viață lipsită de griji, când vă aflați înconjurat de apă, aer și cer. Prețurile apartamentelor pornesc de la $2,1 milioane, iar suprafețele variază între 241.1 mp și 836.1 mp. 

Planurile, apartamentele disponibile şi prețurile de vânzare curente pot fi obținute la cerere.

Mansions At Acqualina - 17749 Collins Avenue


Ultima construcție adăugată complexului deja cunoscut Acqualina, cu amplasarea sa unică pe țărmul Oceanului Atlantic, este blocul turn de 47 de etaje care cuprinde 79 de vile individuale cu suprafețe variabile între 427.3 mp până la 1,114 mp, care au 3, 4 sau 5 dormitoare. Luxoasele apartamentele rezidenţiale au prețuri cuprinse între $16 milioane și $55 milioane pentru penthouse. Regăsim un stil de viață unic, elegant, cu panoramă fermecătoare către ocean prin pereții de sticlă, plajă privată și o multitudine de facilități. Pur și simplu, cea mai luxoasă reședință din lume. Planurile, apartamentele disponibile şi preturile de vânzare curente pot fi obținute la cerere.

Chateau Beach -  17475 Collins Avenue


Blocul turn Chateau Beach, cu 85 de reședințe private și luxoase distribuite elegant pe cele 33 de etaje, demonstrează că luxul, eleganţa și confortul sunt ușor de atins. Fațada este unică și îndrăzneață, iar serviciile de administrare și facilitățile adiacente reședințelor rivalizează fără îndoială cu cele mai luxoase hoteluri din lume. Puteți alege apartamente cu 2, 3 sau 4 dormitoare, cu suprafețe între 144.6 mp și 392.9 mp. Prețurile de revânzare variază între $1,6 milioane și ajung până la $5.9 milioane. Castelul dumneavoastră! Planurile, apartamentele disponibile şi preturile de vânzare curente pot fi obținute la cerere.
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY