+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Proprietăți complet pregătite pentru închiriere pe termen scurt în Florida


Dacă doriți să închiriați proprietatea dvs. din Florida în regim hotelier, pe termen scurt, fie că este vorba de un apartament, o vilă într-un complex rezidențial sau un conac, companiile de management solicită ca acestea să fie pregătită complet..

Acest lucru înseamnă că proprietatea este complet mobilată și dotată cu toate facilitățile necesare pentru ocupare și folosire imediată, inclusiv lenjerii de pat, prosoape, ustensile de bucătărie și altele. Doriti ca proprietatea dvs. de investiție să iasă în evidență și să facă o impresie excelentă asupra oaspeților care caută o casă confortabilă și primitoare departe de casa lor. În acest scop, pentru a evita costuri mari, dar pentru a beneficia de toate avantajele competitive în fața altor locuințe de pe piață, este necesar să investiți în mobilier și dotări pentru locuința dvs., creând astfel un sentiment de confort și estetică. Oaspeții vor alege proprietăți în care se simt ca acasă, în defavoarea hotelurilor. Un adevărat cămin departe de casă!

Vă invit să vedeți câteva dintre proiectele mele recente, apartamente și vile complet mobilate, de care sunt mândră. Sper că veți aprecia rezultatul și că mă veți alege pentru a vă decora și proprietatea dvs.!

Case unifamiliale din Florida - 6 dormitoare / 6 băi


Vile Florida - 4 dormitoare / 4 băi


Apartamente din Florida - 2 dormitoare / 2 băi


Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY