+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Miami - Proiecte imobiliare, construcţii noi


Miami este capitala economică a statului Florida și o stațiune turistică de renume mondială. Clădirile înalte și sclipitoare care se înalță spre cer, devenite emblema orașului, oferă una dintre cele mai spectaculoase imagini din SUA, atât ziua cât și noaptea. Miami atrage milioane de vizitatori anual datorită plajelor minunate, nenumăratelor posibilități de divertisment și o viață de noapte vibrantă, continuă. Investitori în industria imobiliară, celebrități din toată lumea, dar și persoane fizice care doresc să se bucure de stilul de viață al metropolei găsesc multiple oportunități pe piața imobiliară înfloritoare. Întrucât ritmul dezvoltărilor imobiliare este foarte alert sunt convinsă că veți găsi o proprietate care se potrivește nevoilor, dorinţelor și obiectivelor dumneavoastră. Centrul orașului oferă numeroase locuri de muncă, astfel încât apartamentele din zonă sunt închiriate pe termen lung, iar investitorii profită de această cerere constantă. 

Informațiile prezentate mai jos vă vor oferi o imagine despre cele mai populare proiecte în curs de dezvoltare în orașul Miami. Proiectele imobiliare în curs de dezvoltare din Florida sunt mult prea numeroase pentru a fi listate! Pentru detalii suplimentare, actualizări ale bazei de date, planuri și prețuri curente vă rog să nu ezitați să mă contactați. Vom putea discuta despre intențiile, așteptările dumneavoastră și vom explora împreună oferta imobiliară din Florida în scopul identificării celei mai bune variante! Prețurile și caracteristicile se pot schimba fără notificare prealabilă. Toate materialele grafice și informațiile folosite pentru prezentare aparțin dezvoltatorului de drept și au caracter orientativ. 

Paramount Miami Worldcenter - 1010 Ne Ave, Miami, Fl 33132


Blocul turn Paramount Miami Worldcenter, închinat, fără doar și poate, luxului, va avea 60 de etaje și 470 apartamente de lux. Fiind direct conectat la Miami Worldcenter Mall, proprietarii vor beneficia de acces facil la restaurante, magazine de lux şi divertisment. Conceput pentru a maximiza posibilităţile panoramice, turnul va avea o înălțime de peste 200 m, astfel că fiecare apartament va beneficia de o privelişte deosebită şi unică asupra oraşului.

Chiar dacă pare incredibil, proiectul va avea la etajul 9 o zonă de relaxare cu piscină, terenuri de tenis, teren de fotbal, o pistă de alergare, zonă pentru plimbări și pentru picnic, seră, un elegant club de fitness, loc de joacă pentru copii și multe altele! În plus, pe suprafața a 4 etaje, între etajele 55-58, se va construi Yacht Skyview Deck având forma unui yacht de lux, care vă pune la dispoziție salon, piscină, centru spa, loc pentru yoga și desigur, vederi spectaculoase ale oraşului.

Unitățile locative se vor regăsi de la etajul 10 până la etajul 54. Există 12 tipuri de apartamente, cu 1 dormitor până la 3 dormitoare, cu suprafețe cuprinse între 138 mp – 221 mp. Prețurile pornesc de la $690,000 pentru un apartament cu 1 dormitor și 2 băi, de la $980,000 pentru 2 dormitoare și 3 băi și de la $1,4 milioane pentru apartament cu 3 dormitoare și 4 băi. Planurile acestora sunt disponibile la cerere. Acest proiect imobiliar, Paramount, va schimba standardele urbane!

One Thousand Museum Biscayne - 1000 Biscayne Blvd., Miami, Fl 33132


One Thousand Museum este un bloc turn în construcție situat în Miami, la câteva minute de stațiunea renumită South Beach dar și de Centrul Financiar Brickell. Blocul turn va fi finalizat în 2017, cu o înălțime de 210 m, având 62 de etaje și 83 reşedinţe. Clădirea, situată la adresa Bulevardul Biscayne nr. 1000, vizavi de Museum Park, a fost proiectată de renumita arhitectă Zaha Hadid, prima câștigătoare de sex feminin al premiului pentru arhitectură Pritzker. Design-ul exterior al turnului, în forma unui schelet curbat, are ca scop principal realizarea unei structuri diferite, care să permită eliminarea coloanelor din spațiile de locuit. Totodată, proiectul oferă, pentru prima dată pe un acoperiş rezidențial, un aeroport privat pentru elicoptere, numit helipad.

Terasele extinse ale apartamentelor oferă priveliști hipnotizante. Noul proiect One Thousand Museum va fi locația de vis în centrul unei metropole vibrante și fermecătoare. Se află la câțiva pași de Museum Park, muzeu de artă de talie mondială, de Performing Art Center dar și de zona luxoasă a magazinelor și restaurantelor.

Acest bloc turn, situat în fantasticul Biscayne Bay, are priveliști atât către Oceanul Atlantic, cât și către una dintre cele mai spectaculoase imagini din lume, clădirile sclipitoare ale orașului Miami. Terasele vaste ale fiecărui apartament lărgesc spațiul locuibil și vă oferă posibilitatea să vă bucurați de aerul proaspăt și climatul tropical. Finisajele apartamentelor sunt alese în baza tendințelor în domeniu. Apartamentele se vând complet finisate şi utilate, incluzând pardoseli, dulapuri încastrate și corpuri de iluminat extraordinare.

În cadrul blocului se regăsesc zone rezidențiale distincte. Astfel, între etajele 10 -14 vom găsi reședințe duplex, cu suprafața de 790 mp, cu prețuri între $10.8-12.1 milioane. Între etajele 15-49 vom găsi câte două apartamente pe nivel, cu suprafața minimă de 420 mp și cu prețuri între $5.7-$7.7 milioane. Între etajele 50-57 găsim câte un apartament pe etaj, penthouse, cu suprafața minimă de 905 mp și cu prețuri între $17.4-$21 milioane. Planurile acestora sunt disponibile la cerere.

Brickell City Center - 68 Se 6th st., Miami, Fl 33131


Proiectul imobiliar Brickel City Center, situat în centrul orașului Miami, este un proiect mixt și emblematic în valoare de $1.5 miliarde. În cadrul acestui proiect mixt vom găsi un centru comercial de lux, două blocuri turn cu destinație rezidențială, un hotel, un centru de înfrumusețare și o clădire de birouri. Stația Metromover vă oferă acces direct, printre altele, către Aeroportul Internațional Miami, Autostrada 95, către Adrienne Arsht, către Muzeul de Artă, dar și către plaja din Miami.

În cadrul proiectului imobiliar The Reach Brickel City Center (primul bloc turn rezidențial), cu 43 de etaje, vom găsi 383 de reședințe de lux cu 12 tipuri planuri de unități locative. Opțiunile pornesc de la apartmente cu un dormitor, cu suprafața de 81 mp, apartamente cu două dormitoare, cu suprafața de 121 mp și apartamente cu trei dormitoare, cu suprafața de 166 mp. Prețurile pornesc de la $710.000 pentru un apartament cu un dormitor, $1.1 milioane pentru un apartament cu două dormitoare și $1.2 milioane pentru un apartament de trei dormitoare.

În cadrul proiectului imobiliar The Rise Brickel City Center (al doilea bloc turn rezidențial), vom găsi alte 383 de reședințe de lux. Opțiunile pornesc de la apartmente cu 1 dormitor, cu suprafața de 81 mp, situate între etajele 12 si 14-41; apartamente cu 2 dormitoare, situate între etajele 8-12, cu suprafața de 118 mp și apartamente cu 3 dormitoare, situate la etajele 7, 12 și 14-36, cu suprafața de 166 mp.

Prețurile pornesc de la $632.000 pentru un apartament cu un dormitor, $830,900 pentru un apartament cu două dormitoare și $1.3 milioane pentru un apartament de trei dormitoare.

Planurile apartamentelor disponibile și prețurile curente ale dezvoltatorului pot fi obținute la cerere. 

Brickell Flatiron - 1001 South Miami Avenue, Miami, Fl 33130


Situat în centrul orașului Miami, proiectul Brickel Flatiron se află la câțiva pași de orășelul Mary Brickell Village și Brickell City Centre, oferind ocupanților access la o gamă largă de facilităţi: restaurante elegante, centre comerciale, cafenele, pieţe şi acces la activități culturale și în aer liber. Turnul de sticlă iese în evidență prin design curbat, însă în interior se regăsesc accente renascentiste, astfel încât întregul ansamblu are o alură romantică.

Cu atenție la detalii și materialele de finisaj meticulos selectate – inclusiv binecunoscutul stil italian al obiectelor sanitare și al plăcilor ceramice dar și calitatea renumită a instalațiilor germane – turnul rezidențial Brickell Flatiron propune un nou stil de viață, exclusivist, plin de confort și eleganță. Toate apartamentele sunt complet finisate, incluzând pardoseli porțelanate, atât în interior cât și pe terase.

Toate apartamentele sunt complet finisate, incluzând pardoseli porțelanate, atât în interior cât și pe terase. Sunt disponibile 15 tipuri de unități locative, cele de 1, 2 sau 3 dormitoare fiind amplasate între etajele 19-49, cu suprafețe între 68 mp (1 dormitor) și pâna la 188 mp (3 dormitoare). Prețurile variază între $465,000 și $ 2,5 milioane. Între etajele 50-61 se află apartamentele penthouse, cu 8 tipuri de unități locative, pornind de la 2 dormitoare și birou, până la 4 dormitoare și birou, cu suprafețe între 127 mp – 241 mp.

Prețurile variază între $2,5 milioane și $14 milioane. Planurile unităților locative pot fi obținute la cerere. 

Gran Paraiso - 500 NE 30th Street, Miami, Fl 33137


Cel de-al patrulea şi ultimul bloc turn din complexul Paraiso amplasat în cartierul Edgewater, numit The Gran Paraiso, urmează să fie finalizat in 2018 și promite să fie luxos și conform ultimelor tendințe din domeniu. Având semnătura specialistului în design interior, cunoscutul Piero Lissoni şi proiectat de Arquitectonica, clădirea va avea 53 de etaje, însă doar câte 7 apartamente pe etaj, răspândite între etajele 6-49. Poziţia clădirii paralelă cu oceanul asigură vederi neobstrucţionate.

Cele 7 tipuri de unități locative între etajele 6 şi 49 sunt: apartamente cu 1 dormitor și birou, 2 băi, cu suprafaţa de 118.8 mp și listate la prețul de $700,000; apartamente cu 2 dormitoare și birou, 3 băi, cu suprafața de 140,3 mp și listate la prețul de $900,000; apartamente cu 3 dormitoare și birou, 4 băi, cu suprafața de 140,3 mp și listate la prețul de $1,3 milioane.

Cei interesaţi în reşedinte de tip penthouse, situate între etajele 50 si 53, pot alege între patru planuri şi preţul acestora începe de la $4 milioane.

Apartamentele de lux din acest complex au înălţimea de 3 m, pereți din sticlă către terase, acces cu liftul direct în apartament, instalaţii electrice integrate Bosch și multe altele!

În cadrul complexului regăsim grădini amenajate, spații de promenadă pe malul apei, un restaurant de 5 stele Michael Schwartz, dar și alte multiple facilități: parcare cu valet, pază 24 de ore, servicii de administrare, piscină privată, spa și centru de fitness, loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis și lista poate continua...

SLS Lux Brickell - 1300 South Miami Avenue, Miami, Fl 33130


La câteva minute distanță de Brickell City Center și de centrele comerciale Mary Brickell Village, cea mai nouă, extravagantă și dorită destinație pentru cumpărături și reședință, SLS LUX aduce pe piață un nou stil de viață, oferând facilităţi de neegalat rezidenţilor săi.

Proiectat de firma de renume internațională Arquitectonica, SLS LUX va avea 57 de etaje, cu 450 de apartamente de lux complet finisate, lifturi cu acces direct în locuințe și diverse tipuri de unități locative de 1, 2 sau 3 dormitoare. Suprafețele acestora variază între 87.7 mp – 162.5 mp, iar prețurile între $530.000 - $1.1 milioane.

În plus, găsim 12 apartamente penthouse, aflate la ultimele 3 etaje ale clădirii, cu înălțimi interioare de peste 3,6 m, bucătării complet utilate și mobilate și, desigur, panoramă hipnotizantă peste Golful Biscayne și Oceanul Atlantic.  Planurile unităților locative pot fi obținute la cerere.

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY