Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

ChampionsGate, Davenport, FL 33896


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $465,000 |

 

Casă pe două etaje, mobilată și decorată elegant, cu 6 dormitoare, 6 băi, piscină privată și terasă ecranată, situată într-una dintre cele mai căutate comunități de închiriere din Orlando, The Retreat at Champions Gate, poate fi reședința dvs. principală, casă de vacanță sau proprietate de închiriere pe termen scurt, care generează venit. Planul unic poate găzdui 12 persoane în confort. Alături de 4 dormitoare, decorat profesional și echipat cu HDTV, acest plan oferă două dormitoare matrimoniale cu access direct la baie, atât la parter cât și la etaj, cu paturi king/matrimoniale. Sufrageria și camera de zi spațioasă de la parter dispune de un TV cu ecran de 60”, la fel și la etaj, in loft. Singura casă care oferă o sală de joacă pentru oaspeții tineri:jucării pentru copii mici, TV de 55 ” conectat cu Blue Ray Player, Xbox cu 2 controlere, un castel de joacă, un șevalet cu litere magnetice și multe altele. Garajul a fost transformat în sală de jocuri: masă de biliard de 8 ft, cu conversie opțională de tenis de masă, masă de hochei aerian de 7 ft, masă de fotbal, tablă de dart și TV montat pe perete. Podele mari de gresie in zonele de locuit de la parter, bucătărie complet echipată, dulapuri din lemn, electrocasnice din oțel inoxidabil, blaturi din granit fac din acestă casă o destinație preferată pentru vacanțe. Facilitățile Oasis Clubhouse sunt incluse în HOA: centru de fitness, piscină în stil resort, spa, râu leneș, tobogan, bar de înot, terenuri de sport, teatru, sală de jocuri, grătar, tiki-bar și multe altele. Aceasta este oportunitatea ta!

Comunitate de golf într-un complex rezidențial de excepție situat în Orlando, cu inegalabile facilități şi confort neasemuit. Amplasat în proximitatea parcului de distracţii Walt Disney World Resort, cu peluze perfecte și cu două terenuri de golf cu 18 găuri proiectate de Greg Norman, acest complex atrage cumpărători din SUA şi de peste hotare din diferite motive. Unul dintre acestea este calitatea caselor individuale cu 4-8 dormitoare disponibile. Locaţie perfectă pentru a deţine o casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier. Pentru informaţii suplimentare despre Retreat at ChampionsGate apăsaţii butonul DETALII.

 

 

 

ChampionsGate, Davenport, FL 33896


 

Kep 1-4

 

| 6 BEDROOMS | 6 BATHS | 2 CAR GARAGE | POOL | 3,339 SF. | 310.20 M2 | PRICE: $465,000 |

 

Casă pe două etaje, mobilată și decorată elegant, cu 6 dormitoare, 6 băi, piscină privată și terasă ecranată, situată într-una dintre cele mai căutate comunități de închiriere din Orlando, The Retreat at Champions Gate, poate fi reședința dvs. principală, casă de vacanță sau proprietate de închiriere pe termen scurt, care generează venit. Planul unic poate găzdui 12 persoane în confort. Alături de 4 dormitoare, decorat profesional și echipat cu HDTV, acest plan oferă două dormitoare matrimoniale cu access direct la baie, atât la parter cât și la etaj, cu paturi king/matrimoniale. Sufrageria si camera de zi spațioasă de la parter dispune de un TV cu ecran de 60”, la fel si la etaj, in loft. Singura casă care oferă o sală de joacă pentru oaspeții tineri. Jucării pentru copii mici, TV de 55 ” conectat cu Blue Ray Player, Xbox cu 2 controlere, un castel de joacă, un șevalet cu litere magnetice și multe altele. Garajul a fost transformat în sală de jocuri: masă de biliard de 8 ft, cu conversie opțională de tenis de masă, masă de hochei aerian de 7 ft, masă de fotbal, tablă de dart și TV montat pe perete. Podele mari de gresie in zonele de locuit de la parter, bucătărie complet echipată, dulapuri din lemn, electrocasnice din oțel inoxidabil, blaturi din granit fac din acestă casă o destinatie preferată pentru vacanțe. Facilitățile Oasis Clubhouse sunt incluse în HOA: centru de fitness, piscină în stil resort, spa, râu leneș, tobogan,bar de înot, terenuri de sport, teatru, sală de jocuri, grătar, tiki-bar și multe altele. Aceasta este oportunitatea ta!

Kep 5 - 16

The Retreat at ChampionsGate is Orlando’s premier resort and golfing community, providing unparalleled amenities. This short term rental-zoned golf resort community, with perfectly landscaped lawns, two premier 18-hole golf courses designed by Greg Norman, attracts domestic and foreign buyers for a reason. The Retreat at ChampionsGate offers an abundance of high quality, all-inclusive 4-8 bedroom single family homes. The perfect place for a vacation home. Please click on the DETAILS button to learn more or contact me for additional information.

 

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $470,000 |

 

Situată în apreciatul complex rezidenţial de golf The Retreat at Champions Gate, la 15-minute distanţă de parcurile Disney, această casă de vacanţă impresionantă cu două nivele, este complet mobilată şi cu posibilitatea de a fi închiriat în regim hotelier. Locuinţă decorată profesionist cu şase dormitoare, şase băi, terasă acoperită şi piscină încălzită, poate găzdui 12 persoane de o manieră luxoasă. Fiecare dormitor este decorat în mod unic şi este echipat cu propriul televizor cu ecran plat. Există de asemenea multe spaţii de distracţie, de la spaţioasa cameră de zi de la parter, cu un televizor de mari dimensiuni până la spaţiul de la etaj, de asemenea echipat cu TV. Sufrageria separată a fost concepută pentru savurarea meselor împreună. Pentru a garanta o vacanţă plină de amuzament si distractie, garajul a fost convertit într-o cameră de jocuri cu masă de billiard ce poate fi convertită în masă de pingpong, cu masă de hochei pe aer, masă de fotbal, tablă pentru dart şi TV. Bucătărie complet echipată, blaturi de granit, electrocasnice din oțel inoxidabil, dulapuri din lemn, scaune suplimentare la barul bucătăriei, podele placate cu plăci mari de gresie, pentru a menţiona numai câteva dotări. Proprietarii şi oaspeţii lor au acces nelimitat la clubul privat și elegant, Oasis Clubhouse, care oferă servicii de calitate şi diversificate: centru de fitness, piscină de tip resort, spa, râu leneș, jacuzzi, terenuri de sport, cinematograf, tiki-bar, restaurante, cabane cu aer condiţionat, terenuri de tenis şi multe altele. Asociaţia proprietarilor (HOA) asigură întreţinerea zonelor comune şi a peluzelor. Rezervările existente sunt transferabile dacă alegeţi să menţineti compania de administrare curentă.

 

 

Comunitate de golf într-un complex rezidențial de excepție situat în Orlando, cu inegalabile facilități şi confort neasemuit. Amplasat în proximitatea parcului de distracţii Walt Disney World Resort, cu peluze perfecte și cu două terenuri de golf cu 18 găuri proiectate de Greg Norman, acest complex atrage cumpărători din SUA şi de peste hotare din diferite motive. Unul dintre acestea este calitatea caselor individuale cu 4-8 dormitoare disponibile. Locaţie perfectă pentru a deţine o casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier. Pentru informaţii suplimentare despre Retreat at ChampionsGate apăsaţii butonul DETALII.