Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

Florida - Statele Unite Ale Americii


Florida

Statul Însorit

Florida, al patrulea cel mai populat stat din SUA, situată între Oceanul Atlantic la est și Golful Mexic la vest, este una dintre destinațiile turistice de top din lume, vizitată în egală măsură atât de americani cât și de cetățeni din toată lumea, oferind suficiente motive să fie considerat Statul Însorit. În afară de clima perfectă, Florida oferă multe alte motive pentru a alege să vă petreceți vacanța aici sau să achiziționați o proprietate.

Detalii

Miami

Oraş De Renume Mondial

Miami este orașul vibrant cu plaje minunate, cu clădiri moderne și sclipitoare, climat primitor, proprietăți de lux cu vedere la ocean, nenumărate posibilități de divertisment și o viață de noapte permanentă, mai ales în stațiunea elegantă South Beach. Imaginea orașului Miami pe timpul nopţii este una dintre cele mai spectaculoase din Statele Unite ale Americii.

Detalii

Orlando

Capitala Parcurilor Tematice

Orlando, destinaţie de top din punctul de vedere al turismului din Statele Unite ale Americii, primește anual milioane de vizitatori din lumea întreagă, veniți aici să se bucure de fantasticele parcuri tematice, atracţii, artă, cultură, cumpărături, aventuri în parcurile naturale sau de viața de noapte. Întreg orașul este pregătit să primească zilnic turiștii care ajung aici pe toate căile de transport.

Detalii

St. Augustine

Cel Mai Vechi Oraş American

În St. Augustine, oraș istoric cu influențe spaniole, veți regăsi atmosfera de altădată, iar printre clădirile istorice și trăsurile cu cai, veți putea servi masa în cele mai elegante restaurante, veți putea face cumpărături sau veți putea vizita galerii de artă renumite. O imagine a unei lumi din trecut cu o serie de atracţii aparte de orice altă destinație din Statele Unite ale Americii.

Detalii

Fort Lauderdale

"Veneţia Americii"

Preluând numele unor forturi deja construite în perioada celui de al doilea război Seminole, Fort Lauderdale este înconjurat de Oceanul Atlantic și de râul New River, având peste 300 km de canale navigabile. Plin de conace impresionante și de yachturi de dimensiuni mari, orașul se ridică cu adevărat la denumirea de „Veneția Americii”, așa cum se află scris și pe sigiliul orașului. 

Detalii

Tampa Bay

Golful Mexic

Situată pe coasta de vest a zonei centrale din Florida, Tampa Bay este o vastă zonă portuară, un estuar cu mai multe orașe importante populate de peste 4 milioane de locuitori. Principala zonă urbană este alcătuită din orașele Tampa (al treilea cel mai mare oraș din Florida), St. Petersburg și Clearwater, conectate între ele printr-o rețea excelentă de transport. 

Detalii

Naples

"Capitala Golfului"

Naples este unul dintre cele mai dezvoltate și bogate orașe ale SUA, având al doilea cel mai ridicat procent al milionarilor pe cap de locuitor în SUA. Piața imobiliară este printre cele mai scumpe din SUA, cu proprietăţi de vânzare de peste 40 de milioane de dolari. Numeroasele canale și proprietăți cu deschideri la apă sunt trăsături distincte ale orașului și asigura acces direct în apele Golfului Mexic.

Detalii

Key West 

Arhipelagul Florida Keys

Orașul Key West se află în cel mai sudic punct al Statelor Unite continentale, un oraș insulă mai aproape de Cuba decât de Miami. Aceast paradis subtropical face parte din arhipelagul Florida Keys, recunoscut pentru stilul de viaţă relaxat, viața de noapte bogată, palmieri, frumusețe naturală, diversitate culturală, arhitectură deosebită și locuri cu atmosferă istorică.

Detalii