Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

Proprietate În Regim Hotelier În Florida


Dacă veți dori să închiriați proprietatea dumneavoastră din Florida în regim hotelier, indiferent că dețineți un apartament, o vilă într-un complex rezidențial sau un conac, societățile prestatoare de servicii de management solicită ca acestea să fie pregătite la cheie, respectiv utilate şi mobilate corespunzător. O proprietate este considerată la cheie atunci când se poate ocupa imediat, dotată nu numai cu mobilier și aparatură electrocasnică dar și cu lenjerii de pat, prosoape, veselă, tacâmuri, toate cele necesare până la buretele de spălat vase!

În acest scop, pentru a evita costurile mari, dar pentru a avea toate avantajele competitive printre locuințele existente pe piață, este necesar să investiți în mobilierul și dotările din locuința dumneavoastră pentru a crea sentimentul de confort și estetic. Oaspeții vor alege proprietățile unde se simt ca acasă în defavoarea hotelurilor. Acasă departe de casă!

Vă invit să vedeți câteva dintre proiectele mele, apartamente sau vile complet mobilate, realizate recent și de care sunt mândră. Îmi place să cred că veți aprecia rezultatul și că mă veți alege pentru a vă decora și proprietatea dumneavoastră!

 

Vilă Individuală În Regim Hotelier - 6 Dormitoare / 6 Băi


 

 

Vilă Duplex În Regim Hotelier - 4 Dormitoare / 4 Băi


 

 

Apartament În Complex Rezidenţial - 2 Dormitoare / 2 Băi