Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

The Retreat At ChampionsGate - Casă De Vacanţă Orlando


ChampionsGate - The Retreat Casă Individuală

Complex rezidențial de golf cu toate facilităţile unei staţiuni, potrivit pentru închirieri în regim hotelier, cu peluze perfecte și cu două terenuri de golf cu 18 găuri proiectate de Greg Norman, atrage cumpărători din SUA şi de peste hotare din diferite motive. Unul dintre acestea este calitatea caselor individuale cu 4-8 dormitoare disponibile.

Detalii

ChampionGate - Duplexuri De Lux 

Amplasat în proximitatea parcului de distracţii Walt Disney World Resort, ansamblul rezidenţial ChampionsGate este locul ideal pentru a deține o casă de vacanță. Mai multe autostrăzi conectează complexul de diferite zone înconjurătoare, astlfel că centrul orașului Orlando şi Aeroportul Internațional Orlando sunt uşor accesibile.

Detalii

ChampionsGate - Vile De Lux Individuale

Perfecte pentru reuniuni de familie sau călătorii de afaceri, vilele cu două nivele oferă toate facilitățile necesare unui trai de lux dar și confortabil! Vilele sunt predate la cheie, inclusiv finisajele exterioare şi interioare şi beneficiază de toate utilităţile necesare. Terasă şi piscină privată este inclusă în dotările fiecărei vile.

Detalii

ChampionsGate -  Oasis Clubhouse

Comunitatate rezidenţială construită de Lennar oferă facilități specifice unei staţiuni de lux într-o atmosferă primitoare. Proprietarii şi oaspeţii complexului ChampionsGate au acces nelimitat la clubul privat și elegant, cu o suprafață impresionantă de 1,486 mp numit Oasis Clubhouse. Descoperiți facilitățile acestuia și vizualizați galeria foto!

Detalii

Cu cei peste 56 de milioane de turiști anual, parcurile tematice renumite în toată lumea, atracțiile sale, terenurile de golf și centrele comerciale, orașul Orlando este destinația perfectă pentru a avea o casă de vacanță sau pentru investițiile imobiliare pentru închirieri în regim hotelier.

 

De ce ChampionsGate? LOCAŢIA, LOCAŢIA, LOCAŢIA

  • Terenuri de golf la faţa locului
  • Doar 3 minute distanță de magazine și restaurante
  • Doar 8 minute distanță de Hotelul OMNI
  • Doar 12 minute distanță de Walt Disney World & EPCOT
  • Doar 19 minute distanță de Seaworld
  • Doar 30 minute distanță de Aeroportul Internațional Orlando