Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

Isles at Cay Commons - Orlando, Florida 32819 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


| 3 DORMITOARE | 2 BĂI | 116 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 11 IUNIE 2019 | PREȚ: $235,000 |

 

Ocazie rară pe piaţă! Proprietate la ultimul etaj cu 3 dormitoare şi 2 băi, situată pe colţ la extremitatea clădirii dotate cu lift, cu vedere parţială spre lac din balcon iar unul dintre dormitoare având vedere superbă spre lac, mobilată şi utilată, locată într-o zonă foarte căutată din comunitatea Isles at Cay Commons din Vista Cay, în imediata vecinătate a Centrului de Conferinţe Orange County şi la câteva minute distanţă de Disney World, Universal Studio, Sea World, Orlando Eye şi numeroase alte atracţii turistice, restaurante, baruri, outlet-uri şi mall-uri. Indiferent dacă te găndeşti la o REZIDENŢĂ PERMANENTĂ, o CASĂ DE VACANŢĂ sau o INVESTIŢIE IMOBILIARĂ, nu există un loc mai potrivit decât Vista Cay, locaţia ideală pentru închirierea pe termen scurt. Apartamentul cu plan desfăşurat numit Sonoma, oferă dormitoare spaţioase, băi generoase, cameră de zi şi sufragerie familială, bucătărie dotată cu utilităţi de inox şi blaturi de granit. Te poţi bucura de facilităţile oferite de impresionantul club: piscine, bar, spa încălzit, centru de fitness, teren de baschet, spaţiu pentru grătar, centru de afaceri, sală de jocuri, cinema şi servicii de recepţie. Fă o bucăţică din Orlando a ta!

 

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:     ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Şi eu activez în domeniul imobiliar şi am avut oportunitatea de a vinde şi a cumpăra numeroase proprietăţi. Asta mi-a permis să mă familiarizez atât cu partea de vânzare, cât şi cu cea de cumpărare a tranzacţiilor. Mentalitatea agentului meu imobiliar din Florida, munca depusă şi abordarea etică la vânzarea proprietăţii mele din Orlando, au depăşit toate aşteptările. Când i-am încredinţat lui Edit vânzarea apartametului meu din Orlando, a preluat controlul întregului proces de la bun început şi m-a consiliat în privinţa rolului meu în procesul de vânzare, inclusiv prezentarea unei analize comparative a pieţei pe care am discutat-o. În afară de precizarea preţului, rolul meu a constat în semnarea documentelor pe care mi le-a înmânat. Toate întrebarile mele au primit un răspuns clar şi detailat, disponibil la orice oră, în ciuda diferenţelor de fus orar. Edit s-a ocupat de realizarea fotografiilor şi filmelor profesioniste de prezentare a proprietăţii şi a organizat vizionările de cea mai eficientă manieră.

Proprietatea mea s-a vândut în timp record, la preţul solicitat, chiar în aceiaşi zi! E o performanţă remarcabilă datorată unei munci asidue şi abordării cu înalt profesionalism a misiunii. Mulţumesc mult, Edit!

 

Delray Beach, Florida 33446 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Cumpărătorului


 

| 3 DORMITOARE | 3.5 BĂI | GARAJ PT. 3 MAȘINI | PISCINĂ | 311.41 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 26 MAI 2017 | PREȚ: $1,100,000 |

 

Cu un aspect de modernitate elegantă, această uluitoare casă tradiţională, decorată profesionist, este locată în The Bridges – o comunitate foarte dezirabilă. Locuinţă cu un nivel, prezintă un remarcabil concept de spaţiu deschis upgradat cu elemente de arhitectură personalizată, inclusiv minunate podele de marmură. Finisajele rafinate, de designer, includ tavane casetate, cornişe, un foaier în oglinzi şi un centru de divertisment iluminat, ce constituie punctul central de interes al spaţiului generos. Bucătăria gourmet este echipată cu cuptor dublu Wolf şi plită, congelator, maşină de spălat vase Bosch şi iluminare deasupra şi dedesubtul corpurilor de mobilier. Sala de club este inteligent proiectată cu un birou încorporat făcut la comandă şi iluminare de înaltă calitate, podele de lemn masiv şi uşi frantuzeşti care dau spre curte.

 

 

RECENZIA CUMPĂRĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Când am achiziţionat noua noastră locuinţă, am fost norocoşi să beneficiem de cunoştiinţele vaste ale lui Edit Gabor privind piaţa imobiliară în zona Delray Beach. Ea ne-a furnizat o analiză de piaţă detailată şi ne-a explicat tendinţele actuale ale pieţei. S-a ocupat de toată documentaţia. Tot ceea ce a trebuit să facem a fost să o ascultăm şi să semnăm actele necesare. Ne-a ţinut mereu la curent cu desfăşurarea procesului, inspecţia locuinţei şi aprobarea HOA (ASOCIAŢIA PROPRIETARILOR).

 

 

Edit a fost mereu la dispoziţia noastră şi a răspuns cu promptitudine la telefoanele, mesajele şi e-mailurile noastre. Credem că a negociat foarte bine în numele nostru. Am putut observa comportamentul ei profesionist în aranjarea vizionărilor, precum şi excelentele relaţii cu agentul de vânzări şi cu personalul HOA. A fost un process foarte plăcut de la prima nostră întalnire şi până la încheierea tranzacţiei. Apreciem valoarea muncii asidue şi a dedicării sale şi putem garanta că Edit Gabor va depăşi aşteptările dumneavostră.

 

 

Grand Estuary - River Strand, Bradenton, Fl 34212 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2 BĂI | 104.14 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 01 IULIE 2019 | PREȚ: $173,000 |

 

Odată ce devi proprietarul acestui apartament cu două dormitoare, două băi, complet mobilate, la cheie, rareori disponibil la etajul al patrulea în condominium-ul cu splendida vedere la lac şi terenul de golf obţi şi statutul de membru pentru clubul de golf competiţional cu 27 de găuri cu design Arthur Hill. Locată convenabil în imediata apropiere de I-75, cu acces rapid la şcoli, zonă comercială, restaurante şi plaje de clasă mondială, şi găzduită de River Strand Golf and Country Club, această proprietate, poate fi folosită ca rezidenţă permanentă sau ca locuinţă de vacanţă sau investiţie – statutul de membru al clubului fiind transmisibil chiriaşilor.

 

Desfăşurarea spaţială a planului generos Ashbury, vă oferă maximă intimitate, un spaţiu pentru mic dejun, o bucătărie mare cu multiple spaţii de depozitare, sufragerie şi spaţiu de zi comune separate cu uşi de sticlă de terasă. Alte dotări includ pavarea cu plăci mari de gresie dispuse în diagonală, blaturi de granit, electrocasnice de inox, ferestre rezistente la uragane, dressinguri separate pentru ea şi el. Clădirea este dotată cu lift şi unitatea vine la pachet cu un spaţiu de depozitare exterior.

 

 

Cheltuielile de întreţinere (HOA) includ toate facilităţile clubului de 3623 metrii pătraţi de inspiraţie toscană: două restaurante, piscine încălzite, jacuzzi, piscine pentru înot contracurent, tiki-bar, plajă cu nisip, 8 terenuri de tenis cu nocturnă Har-Tru, două centre de fitness cu acces 24/7, 8 terenuri cu nocturnă pentru mai noul pickle ball, terenuri de baschet şi zone de picnic. Bucuraţi-vă de stilul de viaţă al Floridei la cele mai înalte standarde! Nu rataţi ocazia!

 

 

Vista Cay / Isles At Cay Commons - Orlando, Fl 32819 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2 BĂI | 103 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 06 IUNIE 2019 | PREȚ: $228,000 |

 

Pregăteşte-te să fi uimit! Aceast impresionant apartament de lux la parter, total reamenajat, decorat cu gust, complet mobilat și echipat, cu 2 dormitoare, 2 băi, se găsește la parterul unei proprietăți mult apreciate din comunitatea de Isles at Cay Commons în Vista Cay, situată în imediata vecinătate a Orange County Convention Centre, și la câteva minute distanță de Disney World, Studio Universal, Sea World, Orlando Eye și alte numeroase atracții turistice, zone de agreement, restaurante, baruri, magazine și mall-uri. Intră în proprietatea acestei oaze private (cu peste 30 de review-uri de 5 stele), și transform-o în rezidența ta permanentă, de vacanță sau în investiție imobiliară (nu poți găsi o locație mai bună pentru chirie pe termen scurt, decât Vista Cay). Iți sunt oferite dormitoare mari, decomandate, băi spațioase, cameră de zi și sufragerie, bucătărie echipată cu electrocasnice de inox și blaturi de granit, podele cu aspect de lemn în toate spațiile comune și dormitoare, balcon privat cu vedere la lac și multe altele! Bucură-te de amenajările oferite de club: piscine, bar la piscină, spa încălzit, centru de fitness, teren de baschet, grătare, centru de afaceri, sală de jocuri, cinematograf, servicii de recepție.Nu rata fantastica oportunitate de a face acest frumos apartament al tău!

 

 

Paradise Palms, Kissimmee, Florida 34747 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 3 BĂI | PISCINĂ | 176.70 M2 SPAŢIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 03 APRILIE 2019 | PREŢ: $225,000 |

 

Bucuria întorcerii acasă este mereu aceiaşi. Această locuinţă pe două niveluri, complet mobilată şi echipată, având privire la lac şi fără vecini în partea din spate poate deveni căminul dumneavoastră, casă de vacanţă sau o sursă de venit. Paradise Palms Resort este una dintre cele mai populare comunităţi de tip staţiune situată la căteva minute distanţă de parcurile Disney, restaurante, zonă comercială şi alte atracţii. Vilă cu 4 dormitoare, 3 băi, piscină privată încălzită, terasă acoperită, sufragerie şi cameră de zi, bucătărie cu un generos bar pentru micul dejun, echipamente de inox şi blaturi de granit, podele pavate cu gresie la primul nivel pentru a enumera numai căteva dintre dotări. Dormitorul principal şi încă două dormitore se află la etaj, iar la parter se găseşte încă un dormitor. Facilităţile comunităţii la care aveţi acces inclus în taxa de administrare a proprietăţii cuprind un club house cu o suprafaţă de 9.500 picioare pătrate cu centru de fitness, piscină, sauna, tiki bar, terenuri de tenis, volei, baschet, sală de cinema cu 50 de locuri, sală de jocuri, loc de luat masă, alee de promenadă. Internetul, cablul şi telefonia sunt incluse. Există rezervări în avans.

 

 

Ansamblul rezidenţial Paradise Palm în Kissimmee, Florida prezintă elegantele case de vacanţă Lennar, perfecte pentru investiţii imobiliare sau ca rezidenţe secundare de vacanţă. La magnifica intrare în acest splendid ansamblu rezidenţial te întâmpină fântăni şi cascade care te primesc într-un veritabil paradis tropical cu simfonia lui de sunete şi peisaje impresionante. Paradise Palm oferă proprietarilor şi oaspeţilor lor relaxarea perfectă într-un mediu similar unui resort de vacanţă cu servicii complete. Pentru dumneavostră şi invitaţii dumneavoastră tot ceea ce iubiţi în Florida centrală este la îndemână. La numai câteva minute găsiţi Disney World, Universal Studios şi celebrul Orlando International Drive, numeroase terenuri de golf şi diverse atracţii. Localizarea comunităţii oferă acces facil spre autostrăzile US 192, SR I-4, SR 417 şi Hwy 27. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să mă contactaţi.

 

 

 

 

The Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 18 AUGUST 2017 | PREȚ: $465,000 |

 

Spectaculoasă casă de vacanţă complet utilată şi mobilată, cu piscină privată şi spa, localizată în impresionanta comunitatea de golf Championsgate, la numai 15 minute de Disney World. Prezentând o faţadă de cărămidă, acoperiş de ţiglă şi având o alee de acces cu maşina pavată cu cărămidă, această proprietate decorată profesionist, compusă din 6 dormitoare şi 6 băi, poate găzdui confortabil 12 persoane. Camera de zi este pusă în valoare de 3 canapele generoase de piele maro şi un echipament  HDTV de 65”. Sufrageria separată, cu o masă care poate găzdui 10 persoane este destinată meselor în compania celor dragi. Garajul a fost convertit într-o sală de jocuri. Bucătăria complet echipată, blaturile de granit, aparatură de oţel inoxidabil, scaunele înalte suplimentare de la barul bucătăriei, terasa piscinei cu şezlonguri mari, umbrele de soare şi două mese cu scaune cu perne oferă confort şi funcţionalitate.

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Am întălnit-o pe Edit Gabor cu ani în urmă şi atitudinea ei proactivă şi dedicarea au fost pentru noi argumentele că este persoana potrivită să ne vândă proprietatea. Şi nu ne-a dezamăgit. A fost întotdeauna la curent cu piaţa imobiliară locală şi comunicarea ei a fost mereu directă în privinţa posibilităţilor. Nu numai că ne-a oferit o analiză actuală a pieţei, ci a alocat timp să ne explice trendurile. Bazat pe aceste discuţii şi pe recomandările ei, am putut lua o decizie informată asupra unui preţ competitiv şi totuşi acceptabil pentru noi. Recomandările ei au fost confirmate de piaţă. Edit a fost mereu extrem de săritoare şi ne-a ţinut informaţi de-a lungul întregului proces. Şi asta se aplică şi în privinţa altor potenţiali cumpărători. A reuşit întotdeauna să organizeze vizionările, chiar dacă termenul de informare a fost scurt, sau dacă era în afara orelor de program. Niciodată nu a fost nevoie să îi trimitem o atenţionare, de câte ori a promis să ne răspundă, am primit cu siguranţă răspunsul în timp util. În timpul negocierii preţului, a pregătit diverse scenarii şi ne-a informat când trebuie să fim disponibili dacă trebuia luată o decizie. De-a lungul întregului proces s-a achitat de toate sarcinile operaţionale şi a întocmit toată documentaţia. Ne-a explicat fiecare detaliu. Nu ne-am simţit împovăraţi cu informaţii, dar am ştiut în fiecare moment ce ne aşteptă.

 

 

Practic, ea ne-a pus la dispoziţie totul, de la listarea proprietăţii, vizionări, prezentarea ofertelor, inspecţie, încheierea tranzacţiei şi serviciile de după vânzare. În concluzie, colaborarea cu Edit a fost o experienţă grozavă şi foarte lină. Cu toate că suntem pretenţioşi, a reuşit să ne depăşească toate aşteptările. Dacă căutaţi o persoană de încredere, dedicată, informată, atentă şi plăcută, Edit este alegerea perfectă. Nu avem nici o ezitare în a o recomanda pe Edit ca agentul la care trebuie să apeleze oricine intenţionează să cumpere sau să vândă în zona Orlando.

 

 

 

River Strand, Bradenton, Florida 34212 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 3 BĂI | GARAJ PT. 3 MAȘINI | PISCINĂ | 213.40 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 14 IUNIE 2019 | PREȚ: $420,000 |

 

Oportunitate unică de a intra în posesia unei proprietăţi în ediţie limitată concepută dupa modelul Tivoli, care vine la pachet cu calitatea de membru la clubul de golf competiţional cu 27 de găuri conceput de Arthur Hills. Situată în mult râvnita comunitate privată cu pază River Strand Golf & Country Club, această casă oferă un stil de viaţă luxos şi excepţional sub toate aspectele. Proprietatea are un plan desfăşurat cu 4 dormitoare, 3 băi complete, garaj pentru 3 maşini, drum de acces pavat cu cărămidă, bucătărie spaţioasă cu insulă centrală şi dotare completă cu electrocasnice din oţel inoxidabil, spaţiu pentru mic dejun, un generos spaţiu formal de luat masă, dormitor matrimonial cu baie proprie cu două chiuvete, cadă de baie şi cabină de duş separate. De asemenea, există o terasă acoperită cu piscină încălzită şi spa, perfecte pentru amuzamentul familiei şi prietenilor. Alte aspecte remarcabile includ acoperişul de ţiglă, pardoseală de gresie pe toată suprafaţa livingului, dulapuri încăpătoare, ventilatoare de tavan, obloane împotriva uraganelor. Locuinţa este “la cheie”, gata de a primi noii proprietari, mobilierul fiind inclus în preţ. 

 

 

Bucuraţi-vă de toate facilităţile clubului cu o suprafaţă de 3623 metrii pătraţi: piscine încălzite, spa, tiki bar, plajă cu nisip, 8 terenuri de tenis Har-Tru, centru de fitness la cele mai înalte standarde şi cu acces 24 de ore, 7 zile pe săptămâna, terenuri de joacă, de basket, pickleball, zone de picnic, restaurant şi multe altele. Tot ce aţi visat într-o locuinţă familială detaşată! Veniţi să vă convingeţi! Vizualizaţi fotografiile facilităţilor în turul virtual.

 

 

 

Complex Rezidențial BellaVida, Kissimmee, Fl 34746 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 4 BĂI | GARAJ PENTRU 2 MAȘINI | PISCINĂ | 192.21 M2 SPAŢIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 24 MAI 2019 | PREŢ: $285,000 |

 

Cu o privelişte uimitoare spre o zonă de conservare, această proprietate la cheie, mobilată şi complet utilată cu 4 dormitoare, 4 băi, garaj convertit în camera de jocuri şi piscină privată încălzită, este o casă de vacanţă perfectă pentru închiriat in regim hotelier sau o a două casă în cea mai bună locaţie. Bellavida Resort este un elegant ansamblu rezidenţial cu pază, având unitaţi uşor de închiriat datorită proximităţii faţă de renumitele parcuri tematice, de restaurante, de terenuri de golf şi multiple posibilităţi de a face cumpărături. Facilităţile sunt demne de un resort de cinci  stele, dar ofera confortul, funcţionalitatea şi intimitatea unei proprietăţi private. Planul desfăşurat este perfect, fiecare dormitor având baie proprie. Parterul este complet placat cu gresie, iar la etaj pardoseala este acoperită cu mochetă. Bucurați-vă de această proprietate sau închiriaţi-o prin compania de administrare prezentă sau una aleasă de dumneavoastră.

Vă rog să mă contactați pentru orice alte detalii. 

 

Bellavida este situată într-o locaţie deosebită, de inspiraţie mediteraneană, cu o peisagistică luxuriantă, având un aspect de înaltă clasă. Locaţia şi multitudinea de facilităţi poziţionează acest complex rezidenţial ca pe o excelentă variantă de casă de vacanţă sau investiţie în Orlando. O largă varietate de construcţii noi sau case date spre revânzare sunt oferite pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Pentru informaţii suplimentare despre complexul rezidenţial Bellavida apăsaţii butonul DETALII.

 

 

 

Paradise Palms Resort, Kissimmee, Fl 34747 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 3 BĂI | PISCINĂ | 176.70 M2 SPAŢIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 07 IUNIE 2019 | PREŢ: $230,000 |

 

Locaţie splendidă! Nu poţi fi mai aproape de un club cu o suprafaţă de 882M2 ! Aproape de celebrele parcuri tematice Walt Disney, restaurante şi zone comerciale, această locuinţă luxoasă, mobilată şi decorată profesionist este aşezată în popularul ansamblu rezidenţial Paradise Palms. Construită în 2013, această casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier, are tot confortul unui cămin: piscină privată, un spaţiu amplu cu 4 dormitoare, 3 băi, zonă de luat masa formală şi cameră de zi, bucătarie complet echipată cu aparatură de inox, blaturi de granit, gresie pe toată suprafaţa primului nivel, pentru a menţiona numai câteva avantaje. Taxele HOA (taxele de administrare a proprietăţii) includ clubul cu piscină, spa, sauna, centru de fitness de înaltă clasă, sală de jocuri, mini piaţă, tiki-bar, loc de luat masă, cinematograf, terenuri de tenis, baschet, volei, şi concierge. Rezervările existente vor fi transferate noului proprietar.

 

 

Ansamblul rezidenţial Paradise Palm în Kissimmee, Florida prezintă elegantele case de vacanţă Lennar, perfecte pentru investiţii imobiliare sau ca rezidenţe secundare de vacanţă. La magnifica intrare în acest splendid ansamblu rezidenţial te întâmpină fântăni şi cascade care te primesc într-un veritabil paradis tropical cu simfonia lui de sunete şi peisaje impresionante. Paradise Palm oferă proprietarilor şi oaspeţilor lor relaxarea perfectă într-un mediu similar unui resort de vacanţă cu servicii complete. Pentru dumneavostră şi invitaţii dumneavoastră tot ceea ce iubiţi în Florida centrală este la îndemână. La numai câteva minute găsiţi Disney World, Universal Studios şi celebrul Orlando International Drive, numeroase terenuri de golf şi diverse atracţii. Localizarea comunităţii oferă acces facil spre autostrăzile US 192, SR I-4, SR 417 şi Hwy 27. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să mă contactaţi.

 

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Presupun că dacă în acestă lume tumultoasă în care trăim ar exista o personificare a preciziei, grijii şi competenţei, aceasta ar lua forma agentului meu imobiliar,Edit Gabor. Pe toată durata desfăşurării procesului de vânzare, am fost mereu ţinut la curent cu desfăşurarea evenimentelor. Nu m-am îndoit nici o clipă de finalizarea cu succes a tranzacţiei. Edit, cu atitudinea conştiincioasă caracteristică şi profundele cunoştinţe profesionale, a depăşit toate obstacolele care au apărut şi a condus spre încheierea cu succes a afacerii. O cunosc de multă vreme şi nu m-a surprins atitudinea sa fermă, care a făcut să fie respectate toate termenele.

Dragă Edit, doresc ca prin prezenta să îmi exprim recunoştinţa şi dacă în viitor mă gândesc la achiziţionarea unei proprietăţi în Florida, voi lucra exclusiv cu tine şi te voi recomanda oricui este în căutarea unui agent imobiliar în Florida.

 

Plantation, Florida 33324 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 3 DORMITOARE | 3 BĂI | GARAJ PENTRU 2 MAȘINI | 209.58 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 31 AUGUST 2017 | PREȚ: $355,000 |

 

Vândut în doar 1 zi, la preţul cerut! Doriţi rezultate similare? Nu ezitaţi să mă contactaţi.

Adorabilă locuinţă cu un nivel, locată în comunitatea Sunset Cove cu pază 24 ore din 24 în prestigioasa zonă Central Park, cunoscută pentru şcoli A+, vecinătatea cu toate marile autostrăzi, centre comerciale, restaurante, terenuri de golf şi aeroport. Tavane înalte, bucătărie deschisă, blaturi de granit, dormitor separat, podele de gresie şi parchet laminat, obloane de protecţie împotriva uraganelor pentru toate deschiderile, curte interioară spaţioasă pavată cu cărămidă şi multe altele.

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare

Expertiză locală:              

Cunoaşterea procesului:

Receptivitate:                   

Abilităţi de negociere:     

 

Am întălnit-o pe Edit în urmă cu 5 ani cu ocazia achiziţionării unei proprietăţi în South Florida, iar acum că a venit vremea să mă relochez, nu a existat nici un dubiu că singura persoană la care voi apela pentru vânzare va fi ea. Cu toate că locuieşte la mai bine de trei ore de mers cu maşina de noi, şi-a arătat imediat disponibilitatea, a venit cu un CMA (analiză de piaţă) bine pregătit şi a demarat lucrurile imediat. Fotografiile şi turul video virtual au fost de cea mai înaltă calitate, ca şi listarea foarte atractivă şi de un înalt professionalism. Iar rezultatul a fost incredibil: o singură zi pe piaţă!!! Preţul de vânzare a fost cel de listare, nici un dolar mai puţin!

 

 

Edit a făcut o treabă grozavă! Nu mi-am putut crede urechilor când mi-a spus rezultatele mai sus menţionate la telefon. În plus, ne-a asistat de-a lungul acestui proces de o manieră foarte eficientă, fiind mereu disponibilă, răspunzând e-mailuri-lor în termen de minute, dacă nu de secunde! Una peste alta, dacă doriţi un serviciu de cea mai bună calitate, o procedură rapidă şi un agent super profesionist şi radiant, aţi găsit omul potrivit în persoana lui Edit. Este cea mai bună!!!!

 

 

 

 

Miami, Florida 33179 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Cumpărătorului


 

| 3 DORMITOARE | 2.5 BĂI | GARAJ PT. 1 MAȘINĂ | 195.74 M2SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 3 FEBRUARIE 2017 | PREȚ: $295,000 |

 

Spaţioasă locuinţă cu 3 dormitoare şi 2,5 băi, într-o comunitate supravegheată, locată la câteva minute de I-95, Aventura, shopping, restaurant şi plaje. Prezintă un plan deschis, tavane înalte, spaţii de depozitare generoase, pardoseală de gresie, dormitor matrimonial spaţios cu dressing şi baie, spaţiu de uscat rufe, curte privată îngrădită şi garaj. Calea de acces în comunitate are pază. Există un club, piscină comună şi parcare pentru oaspeţi. Vino să te îndrăgosteşti de această proprietate fermecătoare!

 

 

RECENZIA CUMPĂRĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Când am întălnit-o pentru prima dată pe Edit Gabor, ea ne-a explicat că meseria ei inseamnă nu numai vânzare, dar şi furnizare de servicii. Ne-a dovedit aceasta cu fiecare ocazie prin cunoştinţele sale ample privind construcţia de case şi piaţa locală. De fiecare dată când am vizionat o nouă proprietate, Edit a făcut o inspecţie atentă, căutând semne ale potenţialelor probleme şi comentând calitatea construcţiei, a finisajelor şi a dotărilor, etc.  Edit ne-a asistat de-a lungul multiplelor runde de negocieri pentru a obţine preţul cu care eram comfortabil. În cele din urmă am găsit proprietatea perfectă pentru noi şi suntem încântaţi de ea până acum. Cuvintele lui Edit care îmi plac cel mai mult sunt: “în momentul în care ai cumpărat o proprietate devi vânzător”.

 

 

Delray Beach, Florida, 33444 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului Şi Al Cumpărătorului 


 

| 3 DORMITOARE | 3 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | 2,747 SF. | 255.20 M2 | DATA TRANZACŢIEI: 24 OCTOMBRIE 2018 | PREȚ: $575,000 |

 

Casă familială perfect locată pe o parcelă cu o adâncime de 51metrii şi o lăţime de 28 metrii în căutata zonă istorică Swinton Avenue, la distanţă de câteva minute de celebra Atlantic Avenue şi plajă. Această proprietate delimitată într-un spaţiu recent renovat peisagistic oferă un minunat plan desfăşurat cu 3 dormitoare şi 3 băi complete  cu finisaje de marmură şi piatră naturală şi o terasă acoperită privată cu vedere spre un peisaj tropical luxuriant. Întregul interior şi garajul pentru două maşini este recent zugrăvit. Blaturi de granit, ferestre largi, cale de acces spaţioasă, copaci şi vegetaţie joasă care oferă intimidate din toate unghiurile recomandă această proprietate pe care nu aţi dori să o rataţi.

 

 

 

 

Brandon, Florida 33510 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 3 DORMITOARE | 2 BĂI | GARAJ PENTRU 2 MAȘINI | 136.38 M2 SPAŢIU UTIL | MĂRIMEA LOTULUI 0,10 HECTARE | PREŢ: $198,000 |

 

Perfect întreţinută, locuinţă familială individuală cu 3 dormitoare, 2 băi şi curte delimitată, este situată pe un teren de 0,10 hectare în inima zonei Brandon, în apropiere de I-75, I-4, de şcoli, de zonă comercială şi de restaurante. Fără restricţiii şi fără taxe HOA (taxe de administrare a proprietăţii)! Plan de partiţie desfăşurat, parchet de lemn masiv în dormitoare şi spaţiul de zi, gresie în spaţiile cu umezeală. Bucătărie reamenajată cu dulapuri din lemn, blaturi aspectuoase de granit, aparatură de inox, ferestre termopan noi, aer condiţionat instalat în urmă cu un an, magazie cu spaţiu suplimentar de depozitare în curte, uşa nouă la garaj şi multe altele recomandă această proprietate. Trebuie văzut! Nu pierdeţi ocazia!
Nu ezitaţi să mă contactaţi pentru mai multe informaţii!

 

 

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 04 IUNIE 2018 | PREȚ: $470,000 |

 

LOCAŢIE SUPERBĂ! Această casă de vacanţă model Fiji cu 6 dormitoare şi 6 băi decorate profesionist, beneficiind de piscină şi spa, se află la numai 4 minute de parcurs pe jos de luxosul centru de fitness Oasis Clubhouse dotat cu piscină pentru înot, spa, lazy river, terenuri de sport, teatru, Tiki-bar şi multe ale facilităţi demne de un resort de lux. Nu asteptaţi ca locuinţa dumneavoastră să fie construită şi mobilată. Mutaţi-vă în această spectaculoasă casă de vacanţă la cheie, producătoare de venituri, localizată în minunata comunitate de golf The Retreat Champions Gate, la numai 15 minute distanţă de faimoasele parcuri Disney. Dormitoarele pot găzdui în condiţii confortabile 12 persoane: 2 suite cu paturi matrimoniale king-size, 2 dormitoare cu paturi queen- size si 2 dormitoare cu cate 4 paturi de o persoană. La nivelul principal, canapeaua triplă din piele bej vă oferă un spaţiu elegant şi confortabil de unde puteţi viziona televizorul HD cu ecran de 60”, în timp ce la etaj, mobilierul în culori mai închise vă oferă un loc perfect de recreere în faţa unui televizor cu aceleaşi caracteristici. Sufrageria separată poate oferi un spaţiu generos în jurul mesei impresionante care devine punctul central de socializare în timpul meselor. Pardoselile pavate cu plăci mari, bucătăria complet echipată, cu mobilier de lemn de culoare închisă , electrocasnice din inox şi blaturi de granit, fac din această locuinţă un loc favorit de petrecere a vacanţelor stilate. Garajul a fost convertit într-o sală de jocuri, echipată cu masă de billiard convertibilă în masă de tenis, cu masă de hochei pe aer, cu masă de fotbal, cu placă de dart şi cu un televizor suspendat pe perete. Dacă alegeţi să contractaţi serviciile actualei companii de management a proprietăţii există rezervări în avans.

 

 

Comunitate de golf într-un complex rezidențial de excepție situat în Orlando, cu inegalabile facilități şi confort neasemuit. Amplasat în proximitatea parcului de distracţii Walt Disney World Resort, cu peluze perfecte și cu două terenuri de golf cu 18 găuri proiectate de Greg Norman, acest complex atrage cumpărători din SUA şi de peste hotare din diferite motive. Unul dintre acestea este calitatea caselor individuale cu 4-8 dormitoare disponibile. Locaţie perfectă pentru a deţine o casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier. Pentru informaţii suplimentare despre Retreat at ChamiponsGate apăsaţii butonul DETALII.

 

 

 

 

Clearwater, Florida 33761 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Cumpărătorului


 

| 4 DORMITOARE | 2 BĂI | 147.25 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 15 MARTIE 2017 | PREȚ: $178,000 |

 

Locuinţă ultraspaţiosă în inima Countryside-lui. Imensul teren viran din spatele clădirii oferă un spaţiu amplu pentru diverse activităţi. Proprietatea este situată lângă un excepţional centru cu spaţii comerciale şi restaurante (Countryside Mall), dar şi în apropiere de parcuri şi şcoli (Davis, Safety Harbor, Countryside). Locuinţa cu 4 dormitoare şi 2 băi are ferestre şi uşi renovate, prevăzute cu obloane de protecţie împotriva uraganelor. Proprietatea se mândreşte cu pardoseli noi, finisate cu parchet laminat şi gresie. Mansarda de 18M2 poate fi ideală ca spaţiu de joacă pentru copii, birou sau spaţiu de depozitare. Bucătăria deschisă cu sufrageria alăturată este un spaţiu perfect de socializare. Terasa acoperită este un spaţiu semideschis perfect pentru a savura în intimitate climatul Floridei.

 

 

RECENZIA CUMPĂRĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

De prima dată când am întălnit-o pe Edit am cunoscut o persoană prietenoasă, zâmbitoare, plăcută, de încredere şi hotărâtă, gata să ne ofere ajutor. Am achiziţionat o proprietate în Florida fără ca măcar să o vedem. Edit a inspectat casa în numele nostru, a întocmit cu precizie şi acurateţe şi ne-a trimis documentele, explicându-ne cu meticulozitate fiecare detaliu, punct cu punct. Tranzacţia a decurs şi s-a încheiat foarte uşor şi fără probleme. Edit a depăşit cu mult aşteptările pe care le aveam de la un agent imobiliar. Pe viitor, singura persoană la care vom apela în orice problemă de natură imobiliară va fi Edit. Suntem foarte recunoscători pentru asistenţa pe care ne-a acordat-o. O recomandăm cu căldură tuturor celor care caută un agent imobiliar!

 

 

Wesley Chapel, Florida 33543 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2 1/2 BĂI | 1,312 SF. | 121.88 MSPAŢIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 7 FEBRUARIE 2018 | PREŢ: $127,000 |

 

Locuinţă situată în complexul  rezidenţial Vermillion din Meadow Pointe, cu acces facil la I-75 si I-275, zonă comercială, de restaurante, divertisment şi scoli de prestigiu. Primul nivel placat integral cu plăci ceramice conţine o bucătărie complet echipată, cu bar de mic dejun şi cămară, un spaţiu care reuneşte camera de zi cu sufrageria, o baie de serviciu cu utilităţi incluse şi o terasă separată, placată cu gresie (cu spaţiu de depozitare închis) ce are vedere câtre o arie de conservare, fără vecini. Etajul superior, cu două dormitoare cu mochetă şi 2 băi placate cu ceramică, oferă comfortul şi intimitatea de care aveţi nevoie. Utilizarea clubului, a piscinei, centrului de fitness, a terenului de joacă, terenurilor de tenis şi a celorlate spaţii comune este acoperită de compania de administraţie, incluse în HOA (cheltuieli de întreţinere/asociaţia proprietarilor). În plus aceasta include apa, gunoiul, canalizarea, asigurarea exteriorului clădirii, a acoperişului şi întreţinerea spaţiilor verzi.

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Nu obişnuiesc să dau evaluări, dar de această dată nu am putut spune nu. O cunosc pe Edit în afara profesiunii de 10 ani, dar am urmărit-o în tot acest timp cum a învăţat despre afacerile imobiliare dintr-o poziţie periferică, ca să spun aşa. A fost întotdeauna foarte prietenoasă, efervescentă şi a dovedit un înalt profesionalism în tot ceea ce făcea. Când a pornit propria afacere nu am ezitat să o rog să îmi listeze proprietatea. Ştiam că va face totul să o vândă în cel mai scurt timp. Profesionalismul ei s-a arătat de la bun început; formulând contractul, făcând fotografii şi dănd atenţie tuturor detaliilor. Nu intra în atribuţiile ei să pună mâna pe mătura şi să facă ordine pentru a pune camerele în cea mai bună lumină şi condiţie. Optimismul şi atitudinea sa pozitivă sunt în mod cert un plus. A stabilit cel mai bun preţ al contractului şi a fost mereu prezentă cu o sugestie la nevoie. Nu a fost niciodată nevoie să aştept răspunsul ei şi a dovedit un înalt profesionalism nu numai în stadiul de punere pe roate şi de încheiere a afacerii, ci şi când a fost nevoie să colaboreze cu celelalte părţi implicate în domeniu. Agenţii, contractorii, inspectorii, evaluatorii şi companiile pur şi simplu adoră să lucreze cu ea. Mulţumesc Edit, pentru că ai fost întotdeauna alături de mine şi ai făcut ca perioadele dificile să pară uşoare. Acum, spre următorul proiect!

 

Kissimmee, Florida 34747 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Cumpărătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2 BĂI | 311.41 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 20 FEBRUARIE 2018 | PREȚ: $110,000 |

 

Locuinţă renovată cu două dormitoare şi două băi locată într-o zonă favorabilă închirierilor pe termen scurt. Aceast apartament beneficiază de o terasă privată, acoperită, cu mese şi scaune, având vedere spre o zonă împădurită.Dormitorul matromonial are un pat dublu de mari dimensiuni, iar baia aferentă este echipată cu două chiuvete, vană şi cabina de duş separate. Dormitorul de oaspeţi are doua paturi de o persoană, iar spaţioasa zonă de living include şi un şemineu. Bucătăria complet echipată permite servirea meselor. Multiplele facilităţi ale comunităţii includ intrarea păzită în complexul îngrădit, clubul cu piscină încălzită, sală de fitness, sauna şi magazin de cadouri. Toate acestea fac din această locuinţa locul ideal de petrecere a vacanţei şi o sursă de venit când este închiriată.   

 

 

 

RECENZIA CUMPĂRĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului:  ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Edit a fost strălucită de-a lungul întregului process de achiziţie. Ne-a consiliat în privinţa tuturor detaliilor privind lucrurile pe care a trebuit să le întreprindem. O cunoşteam deja pe Edit de peste 8 ani. Ea locuieşte în Florida de mulţi ani şi cunoaşte Florida centrală şi zona Orlando foarte bine. S-a dovedit răbdătoare în a ne prezenta ofertele şi generoasă în privinţa detaliilor şi explicarea modului de funcţionare a administrării proprietăţii, îndreptându-ne în direcţia bună, ajutându-ne să ne fixăm aşteptări realiste şi în general asistându-ne în fiecare etapă a procesului. Suntem extrem de recunoscători pentru ajutorul acordat. Edit a dovedit un înalt profesionalism şi a răspuns prompt la toate solicitările telefonice sau de corespondenţă electronică. De asemenea, am apreciat faptul că nu a pus absolut nici o presiune asupra noastră şi ne-a oferit informaţii de o manieră obiectivă şi echilibrată. Edit e plină de entuziasm, întelegere, onestitate, este bine informată şi suntem foarte multumiţi de rezultatul colaborării cu ea. Recomandăm serviciile ei tuturor!